Alumneille


Toivomme, että mahdollisimman moni YKIltä valmistunut DI säilyttäisi yhteyden kiltaan. Ympäristöteekkarikilta järjestää vuosittain alumnitaapamisia, joissa entiset opiskelukaverit ja nykyiset YKIläiset voivat vaihtaa kuulumisia ja muistella vanhoja hyviä aikoja. Vuosittain järjestettäviä alumnitapahtumia ovat Wappupiknik teekkarikasteen yhteydessä sekä alumnisauna tai jokin muu tapahtuma syksyllä.

Alumnit kutsutaan myös killan vuosijuhliin. Lisäksi tarvitsemme alumneja jokavuotisella Suuntautumissaunalla, jossa koulutusohjelmastamme valmistuneet kertovat nykyisille opiskelijoille opinnoistaan ja työtehtävistään. Saatamme ottaa alumneihin yhteyttä myös esim. excukohteita etsittäessä tai vuosijuhlia mainostettaessa.

YKI-alumniksi liittyminen on täysin ilmaista. Pidämme yhteyttä sähköpostilistalla yki-alumni(a)listmail.tut.fi. Listaa voi käyttää myös esim. alumnien itse järjestämien tapaamisten järjestämiseen. Killan uutiset ja tapahtumat päivitetään myös näille sivuille. Alumnit-osioon on mahdollista saada alumnien omia ilmoituksia. YKI-alumnit löytyy myös Facebookista.

Jos haluat tukea kiltaa taloudellisesti, voit liittyä kannatusjäseneksi. Kannatusjäsenmaksu on 20 euroa / vuosi.
Kaikissa alumnitoimintaa ja kiltaa koskevissa asioissa voi ottaa yhteyttä alumnitoimariin:


Perttu Ruuska
perttu.ruuska@tuni.fi